Lirik Lagu Cidro 3 - Happy Asmara

Lirik Lagu Cidro 3 - Happy AsmaraHappy Asmara - Instagram @Happyasmara_77
26 Desember 2021 07:27 WIB Newswire Hiburan Share :


Harianjogja.com, SOLO — Penyanyi dangdut Happy Asmara baru saja merilis single terbarunya berjudul Cidro 3, yang lirik lagunya ada di bawah ini.

Lagu ini resmi tayang di Youtube Rc Music pada Rabu, 22 Desember 2021

Meski belum ada sepekan dirilis, lagu Cidro 3 telah ditonton hampir 500.000 kali dan masuk dalam jajaran trending musik di Youtube.

Berikut ini lirik lagu Cidro 3 dari Happy Asmara.

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii…
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi…
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …

Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku…
Mbok Patri Ning Njero Atimu…
Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu…
Tresnomu Mung Siji Yo Aku…
Ningopo Saikine Cidro…
Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo…

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu…
Nyenengi Wong Koyo Sliramu…
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku…
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu…
Ningopo Sak Ikine Tego…
Ning Ngarep Moto Kowe…
Nggandeng Wong Liyo

Ho…ho…ho…ho…Keiris Atiku

REFF
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu…
Mergo Roso Perihe …Ning Njero Dodoku…
Gulone Manis …Isih Manis Madu…
Mergane Sing Mbok Iris Atiku…

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu…
Nyenengi Wong Koyo Sliramu…
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku…
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu…
Ningopo Sak Ikine Tego…
Ning Ngarep Moto Kowe…
Nggandeng Wong Liyo

Ho…ho…ho…ho…Keiris Atiku
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu…
Mergo Roso Perihe …Ning Njero Dodoku…
Gulone Manis …Isih Manis Madu…
Mergane Sing Mbok Iris Atiku…
Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii…
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi…
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ..