Advertisement

Lirik Lagu Tanpo Aku (Sing Ati-ati) — Happy Asmara

Jumali
Kamis, 19 Mei 2022 - 08:17 WIB
Jumali
Lirik Lagu Tanpo Aku (Sing Ati-ati) — Happy Asmara Happy Asmara - Instagram @Happyasmara_77

Advertisement

Harianjogja.com, JOGJALagu Tanpo Aku (Sing Ati-Ati) adalah single dari Happy Asmara yang dirilis Mei 2022.

Berikut Lirik Lagu Tanpo Aku (Sing Ati-ati) — Happy Asmara :

Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo

Kiro gampang golek ganti

Fb IG tak bukak i

Advertisement

Pesenku mung siji

Tanpoku seng ngati-ati

Wes tak cubo lali esemmu neng ati

Advertisement

Nanging anane ati tambah perih

Wes tak elus dodo

Mencoba ikhlasno

Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

Advertisement

Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri

Manis sikapmu tetep tak kangeni

Wes tak guwak roso oleh kene kono

Advertisement

Nanging atiku sampek seprene raiso lilo

Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno

Advertisement

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo

Kiro gampang golek ganti

Fb Ig tak buka i

Advertisement

Pesenku mung siji

Tanpoku seng ngati-ati

Wes tak cubo lali esem mu neng ati

Nanging anane ati tambah perih

Wes tak elus dodo mencoba ikhlasno

Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri

Manis sikapmu tetep tak kangeni

Wes tak buwak roso,follback kene kono

Nanging ganti mu sampek seprene ra teko-teko

Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo

Kiro gampang golek ganti

Fb IG tak buka i

Pesenku ming siji Tanpoku seng ngati-ati

Kiro gampang nglalekne mu

Cukup wektu mung seminggu

Kabeh roso tresno

Yakin lan percoyo

Ora ono wong liyo

Kiro gampang golek ganti

Fb IG tak buka i

Pesenku ming siji Tanpoku seng ngati-ati

Pesenku ming siji Tanpoku seng ngati-ati

Advertisement

Video Terbaru

Advertisement

Streaming Starjoja FM
alt

Mengenal Sikapiten Oke! Layanan Baru Pemkab Bantul

Bantul
| Rabu, 10 Agustus 2022, 23:37 WIB

Advertisement

alt

Netizen Ungkap 'Penampakan' Pengabdi Setan 2, Begini Kata Joko Anwar

Hiburan
| Kamis, 11 Agustus 2022, 02:37 WIB

Advertisement

Advertisement

Advertisement