Advertisement

Lirik Lagu "Ojo Nangis" - Ndarboy Genk

Jumali
Selasa, 01 Februari 2022 - 07:47 WIB
Jumali
Lirik Lagu Video "Ojo Nangis" - YouTube

Advertisement

Harianjogja.com, JOGJA - Lagu “Ojo Nangis” adalah lagu yang dirilis oleh Ndarboy Genk. Lagu dan video klipnya ini diunggah melalui kanal YouTube paada November 2020.

Berikut lirik Lagu “Ojo Nangis”

PROMOTED:  Resmikan IKM di Umbulharjo, Dinas Perinkopukm Jogja Berharap IKM Naik Kelas


Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s'lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Advertisement

Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Advertisement

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Cek Berita dan Artikel yang lain di Google News

Advertisement

Video Terbaru

Advertisement

Advertisement

alt

Pengurus Badan Promosi Pariwisata Daerah Dilantik, Ini Harapan Bupati Gunungkidul

Gunungkidul
| Rabu, 05 Oktober 2022, 05:27 WIB

Advertisement

alt

Rekomendasi Film Horor dan Zombie ala Korea, Bisa Ditonton di Netflix

Hiburan
| Selasa, 04 Oktober 2022, 21:57 WIB

Advertisement

Advertisement

Advertisement